HomeNieuws

BCO Onderbanken probeert zo compleet mogelijk te zijn als het gaat om interessant nieuws voor de ondernemers in Onderbanken. Wij zien uiteraard niet alles, en nog belangrijker: als nieuws niet onder de aandacht komt, is het geen nieuws.

Heeft u interessante tips of denkt u zelf iets toe te kunnen voegen aan onze website, schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen middels het e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  Alle berichten zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.


 

4e en laatste workshop ‘Met (zelf)vertrouwen de toekomst vastpakken: Ondernemen bij tegenwind’

De laatste en 4e workshops uit de reeks voor de zomerstop staat gepland voor woensdag 15 juli a.s. en je kunt je als ondernemer uit de gemeente Beekdaelen gratis aanmelden.

Read more: 4e en laatste workshop ‘Met (zelf)vertrouwen de toekomst vastpakken: Ondernemen bij tegenwind’

Nieuw Workshops 'Ondernemen bij tegenwind' gepland

Na de succesvolle kick-off van de workshop reeks ‘Ondernemen bij tegenwind’ voor ondernemers uit de gemeente Beekdaelen, werd de volgende workshop gehouden woensdag 17 juni in de raadszaal van het gemeentehuis in Schinnen.

Read more: Nieuw Workshops 'Ondernemen bij tegenwind' gepland

Succesvolle Kick-Off

Woensdag 3 juni was de succesvolle kick-off voor de door Businessclub Beekdaelen georganiseerde en door de Gemeente Beekdaelen gefaciliteerde workshop 'Ondernemen bij tegenwind'.

De volgende twee sessies van de gratis workshop staan gepland op woensdag 17 juni a.s. van 16:00 – 18:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.

Wij roepen ondernemers uit de gemeente Beekdaelen op zich aan te melden via www.businessclubbeekdaelen.nl.

Hier het videoverslag: https://youtu.be/PrBjLBEvigk 

Workshop: Ondernemen bij tegenwind

BCB organiseert, in samenwerking met de gemeente Beekdaelen, workshops om ondernemers te helpen sterker te worden nu het stof neerdaalt na de spannende ‘intelligente lockdown’. De tweede workshop is ‘Ondernemen bij tegenwind’.

Lees meer over de workshop op de website van grootnuth.nl

Workshop: Ondernemerschap na de lockdown

BCB organiseert, in samenwerking met de gemeente Beekdaelen, een workshop om ondernemers te helpen sterker te worden nu het stof neerdaalt na de spannende ‘intelligente lockdown’: ‘Ondernemerschap na de lockdown’.

Lees meer over de workshop op de website van grootnuth.nl

Bruisende familiedag op zondag 1 juli 2018 in centrum van Schinveld

Kom in vakantiestemming tijdens het ZoeëmerFlestival

BEEKDAELEN / SCHINVELD – Zin in de zomer. Dat krijg je na een bezoek aan het ZoeëmerFlestival in Schinveld op zondag 1 juli. Een bruisende familiedag met een grote straatmarkt of braderie, nostalgische kermisattracties, de flessenpost in de Rode Beek en live muziek van Like to Sing, Raehr, Steamtime en Atomic4. Alles is gratis toegankelijk.

Read more: Bruisende familiedag op zondag 1 juli 2018 in centrum van Schinveld

BCO Zoëmerflestival

Zoëmerflestival: nieuwe zomeractiviteit voor het hele gezin

SCHINVELD - De eerste editie van het Zoëmerflestival vindt op 3 juli plaats in het centrum van Schinveld. Business Club Onderbanken (BCO) vormt het jaarlijkse kinderevent Flestival om tot een dag voor iedereen. Met een gevarieerde programma belooft het Zoëmerflestival een gezellig zomerfeest te worden voor heel Onderbanken.

Read more: BCO Zoëmerflestival

Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Terugblik

Zondag 13 december hield BCO haar jaarlijkse eindejaarsevenement. Deze keer, vanwege de onverwachte sluiting van de Schinvelderhoeve, in een aangepaste uitvoering op de Bleekplaats in Schinveld. Er was koopzondag, kerstmuziek en diverse ondernemers bemanden huisjes met leuke spulletjes en hapjes en drankjes waardoor het een sfeervolle event werd. Kinderen konden knutselen, spelen en gratis snoepen van poffertjes en popcorn.

Read more: Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO: BeWonder. Een ouderwets gezellig dorpsfeest op de Bleekplaats te Schinveld.

BeWonder Onderbanken: Doe jij mee?

Read more: Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld

Sinterklaas intocht 2015

De Sint en zijn pietermannen arriveerden afgelopen zondag 21 november per bootje! Niet over de Beek, maar op sleeptouw genomen door de brandweer. Een geluk bij een ongeluk: dankzij een lange ladder van de brandweer konden twee zoekgeraakte pieten gered worden.

Om bij te komen van alle spanningen nodigde Sinterklaas alle kinderen, papa's en mama's uit voor een Meet en Greet en workshops pietendansen in zaal Meetpoint.

Read more: Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Go to top