HomeNieuws

BCO Onderbanken probeert zo compleet mogelijk te zijn als het gaat om interessant nieuws voor de ondernemers in Onderbanken. Wij zien uiteraard niet alles, en nog belangrijker: als nieuws niet onder de aandacht komt, is het geen nieuws.

Heeft u interessante tips of denkt u zelf iets toe te kunnen voegen aan onze website, schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen middels het e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  Alle berichten zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.


 

Workshop: Ondernemerschap na de lockdown

BCB organiseert, in samenwerking met de gemeente Beekdaelen, een workshop om ondernemers te helpen sterker te worden nu het stof neerdaalt na de spannende ‘intelligente lockdown’: ‘Ondernemerschap na de lockdown’.

Lees meer over de workshop op de website van grootnuth.nl

Bruisende familiedag op zondag 1 juli 2018 in centrum van Schinveld

Kom in vakantiestemming tijdens het ZoeëmerFlestival

BEEKDAELEN / SCHINVELD – Zin in de zomer. Dat krijg je na een bezoek aan het ZoeëmerFlestival in Schinveld op zondag 1 juli. Een bruisende familiedag met een grote straatmarkt of braderie, nostalgische kermisattracties, de flessenpost in de Rode Beek en live muziek van Like to Sing, Raehr, Steamtime en Atomic4. Alles is gratis toegankelijk.

Read more: Bruisende familiedag op zondag 1 juli 2018 in centrum van Schinveld

BCO Zoëmerflestival

Zoëmerflestival: nieuwe zomeractiviteit voor het hele gezin

SCHINVELD - De eerste editie van het Zoëmerflestival vindt op 3 juli plaats in het centrum van Schinveld. Business Club Onderbanken (BCO) vormt het jaarlijkse kinderevent Flestival om tot een dag voor iedereen. Met een gevarieerde programma belooft het Zoëmerflestival een gezellig zomerfeest te worden voor heel Onderbanken.

Read more: BCO Zoëmerflestival

Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Terugblik

Zondag 13 december hield BCO haar jaarlijkse eindejaarsevenement. Deze keer, vanwege de onverwachte sluiting van de Schinvelderhoeve, in een aangepaste uitvoering op de Bleekplaats in Schinveld. Er was koopzondag, kerstmuziek en diverse ondernemers bemanden huisjes met leuke spulletjes en hapjes en drankjes waardoor het een sfeervolle event werd. Kinderen konden knutselen, spelen en gratis snoepen van poffertjes en popcorn.

Read more: Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO: BeWonder. Een ouderwets gezellig dorpsfeest op de Bleekplaats te Schinveld.

BeWonder Onderbanken: Doe jij mee?

Read more: Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld

Sinterklaas intocht 2015

De Sint en zijn pietermannen arriveerden afgelopen zondag 21 november per bootje! Niet over de Beek, maar op sleeptouw genomen door de brandweer. Een geluk bij een ongeluk: dankzij een lange ladder van de brandweer konden twee zoekgeraakte pieten gered worden.

Om bij te komen van alle spanningen nodigde Sinterklaas alle kinderen, papa's en mama's uit voor een Meet en Greet en workshops pietendansen in zaal Meetpoint.

Read more: Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld

Zomeractiviteit BCO 2015

Zondag 28 juni hield ondernemersvereniging BCO het jaarlijkse zomer evenement voor de jeugd dat dit jaar werd gedoopt tot 'Flestival'.

Eerst de flessenpostrace in de Beek en daarna muziek, gezelligheid en activiteit op het terrein bij de visvijvers.

Read more: Zomeractiviteit BCO 2015

BCO Familiedag: Flestival

Kom jij zondag 28 juni ook naar de BCO familiedag?

We starten met de inmiddels traditionele flessenpostrace en gaan aansluitend verder met een hindernissen speurtocht, muziek en visclinic. Verder kan je je laten schminken, er zijn glittertattoos, ballonfiguren, GRATIS popcorn en ranja. Ook de brandweer is aanwezig.

Read more: BCO Familiedag: Flestival

Geen actuele berichten

Geen actuele nieuwsberichten beschikbaar.

Algemene ledenvergadering

Op 24 februari as staat de eerste algemene ledenvergadering op het programma!

Kijk voor meer informatie onder "AGENDA".

  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Go to top