HomeNieuwsUitnodiging netwerkbijeenkomst BSV Limburgia Kamerland

Uitnodiging netwerkbijeenkomst BSV Limburgia Kamerland

Namens het bestuur van BSV Limburgia Kamerland nodig ik u uit voor een gezamenlijke bijeenkomst van sponsoren, de KIDB (Business Club Brunssum), BCO (Business Club Onderbanken) en buurbedrijven.

Wij willen bedrijven geheel vrijblijvend een gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten.

De centrale ligging van ons sportcomplex en het feit dat we beschikken over een kantine, biedt ons de mogelijkheid een ontmoetings- en netwerkruimte voor mensen en bedrijven te creëren. Wij willen daarbij zowel een sociaal-maatschappelijke als economisch verbindende factor zijn.

De ligging biedt tal van omliggende bedrijven de mogelijkheid te 'verbinden' en mogelijk zaken te doen binnen een informele (sportieve) sfeer. Gezelligheid staat voorop.

Wij zouden het fijn vinden u op donderdag 14 november om 18.00 uur in de kantine aan de Jonker van Weerststraat 6 te Brunssum, te mogen verwelkomen. Introducees  zijn eveneens van harte welkom.

Het programma is als volgt:

  • 18.00 u: ontvangst door het bestuur met koffie en vlaai;
  • 18.30 u: opening door voorzitter en de presentatie: amateurclub is een bedrijf!
  • 19.00 u: netwerkborrel;
  • 22.00 u: afsluiting

Aanmelden kunt u door een bericht te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Gelieve in dit bericht aan te geven met hoeveel personen u ons bezoekt.

Graag ontmoet en groet ik u op 14 november.

Met hartelijke groeten,

Lei Heunen
Voorzitter BSV Limburgia Kamerland
Lid KIDB
Lid BCO

Go to top