HomeNieuwsGeen actuele berichten

Kerstactiviteit Business Club Onderbanken

Business Club Onderbanken viert kerst! En omdat je kerst nou eenmaal niet in je eentje viert, willen we jullie als BCO lid graag uitnodigen om met ons mee te doen! Zet daarom alvast een groot kruis in je agenda op zondag 22 december 2013.

Wat gaan we dan doen?

We beginnen met een lekker actieve wandeling c.q. speurtocht voor jong en oud. Tussen 14.00 en 15.00 uur kun je vertrekken vanaf Ijscoland (Kloosterlaan, Schinveld). Deze tocht duurt ongeveer anderhalf uur (*). Onderweg is er van alles te doen. Zo is het bijvoorbeeld de bedoeling dat alle puzzelaars onder ons, letters verzamelen die ze op de route tegen komen. Voor degene die aan het eind de juiste oplossing bij elkaar heeft gesprokkeld, hebben we een suikerzoete verrassing in petto! Ook mag je je creativiteit uitleven op een “kunstwerkje” waarmee je een overheerlijke traktatie kunt verdienen als de wandeling erop zit. Maar ook tijdens het lopen hoef je je geen zorgen te maken over een lege maag. Voor de kleine en de grote wandelaar, knutselaar en spoorzoeker hebben we een lekker warm drankje en een lekker hapje in de aanbieding.

En alsof dat nog niet genoeg is, pakken we na afloop van de wandeling pas echt goed uit! Het eindpunt van de tocht bevindt zich op het terrein van de Schinvelder Hoeve. Voor de gelegenheid zijn de grote zaal en de binnenplaats van de Hoeve helemaal opgetuigd in kerstsfeer... Voor sneeuw en lekkernijen wordt gezorgd. En ben je nog niet moe van het wandelen? Dan hebben we voor jou speciaal nog een super coole attractie, die we nog even “topsecret” houden!!!

(*) Inschrijven kun je je door het formulier te downloaden en in te leveren bij Ijscoland (mag ook daar in de brievenbus) VOOR 16 december a.s. Aanmelden per mail kan ook: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50, te voldoen bij het ophalen van de routebeschrijving op 22 december bij Ijscoland. Voor dat bedrag krijg je een waardebon die je aan het eindpunt bij de Schinvelder Hoeve kunt inwisselen voor iets lekkers. Met de auto? Er is ruime parkeergelegenheid bij het evenemententerrein.

Heb je geen kinderen of ben je niet in de gelegenheid om mee te wandelen? Dan ben je van harte welkom bij de Schinvelder Hoeve vanaf 16.30 uur. We sluiten deze BCO kerstactiviteit rond 20.00 uur af. Meld je vandaag nog aan en neem je hele familie mee!

Hopelijk zien we elkaar op de 22ste!

BCO Kerstwerkgroep

Go to top